avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces pierdut in civil - se mai poate face plangere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces pierdut in civil - se mai poate face plangere penala?

A avut loc infractiunea dar procurorii nu au dat numele vinovatilor. Eu m-am constituit parte civila in civil si am castigat fondul impotriva institutiilor. Ma pot indrepta in proces penal impotriva autorilor necunoscuti solicitand la aceasta instanta daune materiale deoarece fondul civil nu le-a aprobat
"Parte civila " va constituiti intr-un proces penal...#-o

Daca a fost un proces civil, inseamna ca aveati calitatea de reclamant!

Daca nu ati obtinut pe cale civila daunele solicitate, puteti sa va constituiti parte civila in procesul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie pentru constituire parte civila ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: - ca urmare a distrugerii unui chiosc provocata de autori ... (vezi toată discuția)
Se plateste taxa judiciara de timbru si timbru judiciar intr-un proces penal pe latura civila? outlander outlander Buna ziua As dori sa va intreb daca se plateste taxa judiciara de timbru si timbru judiciar intr-un proces penal pe latura civila? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Civilul si penalul Florentina_A Florentina_A A avut loc un proces penal cu privire la o acuzatie de delapidare. In cadrul lui, procuratura a emis o rezolutie de netrimitere in judecata. Dupa incheierea ... (vezi toată discuția)