avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Invitatie cetatean strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Invitatie cetatean strain

Buna ziua tuturor.Desi am cautat informatii pe tema unei invitatii nu am gasit inf complete si corecte.As dori sa fac o invitatie unui cetatean egiptean.Unde trebuie sa ma adresez ptr o asemenea invitatie?Care sunt procedurile necesare, actele de care am nevoie?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: majnona , utilizator 23:55, 5 Iunie 2009
buna....am un prieten in iordania care doreste sa ma viziteze, el a vorbit cu cei de la ambasada si au spus ca ii trebuie o invitatie de la mine. am citit mai sus ca trebuie sa demonstrezi prin acte ca ai bani cu ce sa ii oferi tot cea ce trebuie,sunt intr-o situatie cam dificila financiar, totusi el nu poate sa ia viza de acolo fara invitatie???
astept raspunsul d-voastra sau un sfat cu cea ce as putea face
multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emigrare dorin_severin dorin_severin salutare .. ce trebuie sa fac sa aduc prietena aici in romania , ea fiind din thailanda avand nevoie de viza ...in cel mai scurt timp posibil .. va multumesc (vezi toată discuția)
Cetatean irakian vrea sa viziteze romania emma.krausse emma.krausse Buna seara Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea mea? De ce are nevoie un cetatean irakian pentru a vizita Romania (cateva ... (vezi toată discuția)
Viza de reintregire a familiei Violetagaudi Violetagaudi Buna Sint casatorita cu un cetatean egiptean de un an jumate.sotul meu a depus acte oentru viza de trei ori si a fost refuzat pe motiv ca ei nu cred ca intre ... (vezi toată discuția)