avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită apartament adjudecat prin executare silita...ce ...
Discuție deschisă în Executare silită

apartament adjudecat prin executare silita...ce contestatii ar putea aparea ulterior si ce motive ar putea exista

Buna ziua,
La 01.03.2012 am participat la o executare silita( fiind al doilea termen) a unui apartament, as dori sa stiu...daca persoana executata ar putea face contestatie?
Sub ce motive? in ce termen ar putea formula aceasta contestatie...15 zile de la adjudecare sau din momentul in care este instiintata ca apartamentul a fost adjudecat? Daca se accepta o eventuala contestatie, cat pot dura procedurile legale pana la solutionarea contestatiei?
Multumesc!
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: stradivarius , utilizator 09:12, 10 Martie 2013
IN momentul de fata, (inteleg ca licitatia a avut loc de curând) nu se poate contesta decat procesul verbal de licitatie. Este insa posibil sa existe deja pe rolul instantei contestatii depuse anterior, care vizeaza acte de executare anterioere. Contestatia se poate formula in 15 zile de la data cand se ia cunostinta de actul atacat. Cat despre durata solutionarii contestatiei... nici bunul Dumnezeu nu poate sa va spuna exact. In general dureaza intre 2 saptamani (termenul minim) si la nesfarsit ( solutionare irevocabila). De obicei, cam in 6 luni se poate avea o solutie irevocabila. Dar toate aceste termene depind de instanta la care se judeca ( unele instante, fiind mai aglomerate, dau termene mai lungi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita cu adjudecatar danichirila danichirila Daca ma poate lamuri cineva cat poate sa dureze aprox. o contestatie la executare silita ,chiar si in faza in care s-a produs si publicatia de vanzare cu ... (vezi toată discuția)
Solutie contestatie la executare tatiana28 tatiana28 Buna seara. Va rog din nou sa ma ajutati . Contestatie la executare-prescriptie ,ultimul act de executare : proces verbal de adjudecare mai 2011 - dosar ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare gabidelta gabidelta Am castigat la a treia licitatie in data de 09.12.2011 un teren intravilan prin ANAF apartinand unei societati, iar banca la care aceasta avea datorii a ... (vezi toată discuția)