avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati intretinere

au obligatie de a face calculul penalitatilor doar pe ultimii 3 ani?nu am fost trimis in judecata in intervalul acesta de 3 ani ,acum ca sunt la zi am ramas doar cu penalitati dar le afiseaza pe tabel toate penalitatile pe 10 ani si nu inteleg de ce,mentionez ca am platit (6000 ron)penalitatile care am fost dat in judecata dar castigase in instanta (am ramas cu 10.000 ron penalitati).multumes anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:01, 9 Martie 2013
Cei 10.000 lei reprezinta penalizari anterioare mai vechi de 3 ani si care nu au facut obiectul dosarului atunci cand ati fost dat in judecata?

Daca da, ele sunt prescrise si nu mai pot fi pretinse de la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intretinere calculate retroactiv dupa 8 ani saccontala saccontala buna ziua, problema mea este urmatoare: incepand din anul 2002 (anul din care adm a inceput sa calculeze penalitati retroactiv) detin un apartament la care ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii la intretinere husseincudop husseincudop Fiind plecat din tara,am restante la plata cheltuielilor de intretinere la nivel de circa 4 ani.Asociatia de proprietari nu m-a actionat in judecata, pe de o ... (vezi toată discuția)
Clarificare situatie penalitati neexistente in tabelul de plata la asociatie, dar care se pretind a fi maria.1234 maria.1234 In urma deciziei de a instraina un imobil, desi pe tabelul de intretinere am 0 penalitati si am achitat suma restanta, am primit adeverinta necesara la notar ... (vezi toată discuția)