avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen admitere ca notar stagiar 2013
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen admitere ca notar stagiar 2013

Buna ziua! Are cineva idee cum se va desfasura examenul pentru obtinerea calitatii de notar stagiar anul acesta?? Am inteles ca s-a schimabat legea notarilor si acum nu mai este necesar vreun aviz de la vreun notar definitiv inainte de a da examenul de intrare in stagiatura... Din acest motiv sunt tare curios cum o sa se mai desfasoare examenul, daca vor veni cam 1000 de canditatii pe judet pentru cele 2-3 locuri scoase la concurs... =D>
Din ce am gasit pe net de exemplu pentru Constanta erau maxim 3 posturi libere de notar pe tot judetul... nu cred ca au incercat sa devina stagiari doar 3 persoane... In functie de ce se scot la concurs aceste posturi??
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
Iulian81, utilizator
Salut
Parerea mea este ca o sa fie cate un post, doua, maxim 3 pe camera, scoase la concurs pentru stagiari si ca din cele 3 posturi tot atatea vor fi luate de odraslele notarilor in exercitiu...si asta pentru ca ....sunt mai bine "pregatiti" :)

oricum cred ca taxa de inscriere o sa fie enorma ca de obicei...acum cativa ani era 3000 de lei, sper sa nu fi uitat sa o fi actualizat in raport cu inflatia...:)

oricum succes! anul asta s-ar putea sa fie mai putin aranjat tocmai prin faptul ca e primul an fara "dispensa" si poate cred ca au sa iasa treburile de la sine..."ca odraslele-s dastepte ca tac-su", desi ma indoiesc de corectitudine..... totusi..e o miza prea mare



Interventie moderator: cand uitati sa scrieti ceva reveniti la mesajul scris folosind butonul Editeaza, conf. regulamentului, pct 1.3; aveti 30 de minute pentru a completa sau corecta - in acest fel si cei care vor dori sa raspunda pot urmari mai usor discutia. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
trope_doi, utilizator
buna, lucrez in domeniu de 12 ani, si pot sa va confirm ca este adevarat ce a scris si florin2013, daca nu aveti pe cineva ..sa nici nu va ganditi sa va inscrieti la vreun examen, de fapt in momentul in care o camera propune un numar de locuri de stagiari, deja se stie pentru cine au fost propuse si cine trebuie sa ia examenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate explica cineva o procedura bm2 bm2 Buna , Mi-ar placea sa devin notar am vazut ca sunt 2 modalitati 1 fie lucrez 6 ani intro functie juridica si pe urma dau fie devin notar stagiar.Eu acuma ... (vezi toată discuția)
Camera notari publici Iulian81 Iulian81 buna ziua! exista camera notarilor publici Tulcea sau este tot cea din Constanta? (vezi toată discuția)
Cum devin notar? anyana61 anyana61 buna ziua! stie cineva daca pot sa sustin examenul pt notari stagiari daca NU sunt angajata in cadrul unui birou notarial? am doar 9 luni de experienta ca si ... (vezi toată discuția)