avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii. penalizari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii. penalizari

prestez unei firme servicii si au cam "uitat" sa achite facturile semestriale catre noi. Cum a trecut mult timp de la emiterea facturii as pune penalizari pe zi de intarziere, doar ca citind mai bine contractul, observ ca pot percepe penalizari doar sumei initiale de achizitie a aparaturii (suma platita de ei demult), in rest nu este specificat in contract daca pot penaliza si factura semestriala de prestare servicii.
Am si o anexa la acest contract unde este stipulat ca
"executantul (adica eu) are dreptul sa ii fie achitat pretul la termenele si conditiile prevazute in contract"

pot pune penailzari la factura semestriala pe baza acestei anexe?

cum am spus in contract sunt specificate doar penalizarile referitoare la suma de achizitie, la factura semestriala nu e specificat nimic, dar pe baza anexei care face referire la "termenele si conditiile din contract" as percepe penalizari la factura de prestari, pot?

Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
andreieschu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizatornou01 , utilizator 17:26, 10 Martie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
chiar daca un contract nu are trecute penalitati se aplica dobanda legala sau penalitati sa nu fie mai mari de 50% din dobanda legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clientul nu recunoaste soldul din scrisoarea de chemare la conciliere alinagava alinagava Anul trecut, firma pentru care lucrez, a prestat niste servicii catre o societate comerciala. Pe la mijlocul anului am inceput sa avem probleme cu incasarea ... (vezi toată discuția)
Penalitati la penalitati? sonya_67 sonya_67 Buna seara. O cunostiinta a avut restante la plata utilitatilor la care bineinteles ca s-au pus penalizari. A reusit si a achitat la zi facturile restante mai ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati intretinere adipir adipir Buna ziua ! va rog daca doreste cineva sa posteze un programel excel , sau in alta forma privind calculul penalitatilor pentru apa rece si canal-meteorica ... (vezi toată discuția)