avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare contract de imprumut - garantia un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare contract de imprumut - garantia un autovehicul

Buna ziua,
Am dat imprumut o suma de bani unui cunoscut. Pentru a evita surprize si evenimente neplacute am pus gaj pe autovehicolul acestuia. Evident persoana in cauza nu a platit si acum sunt in situatia de a executa garantia. Intrebarea mea pentru dumneavoastra : In situatia de fata eu sunt nevoit sa platesc aceea infama taxa de timbru verde???? Mentionez ca am dat imprumut 4000 de euro iar taxa verde pentru acest autovehicul este de peste 3000......... Ma poate ajuta cineva cu un sfat ?
Cel mai recent răspuns: AdrianSibiu , utilizator 18:28, 9 Martie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract garantie mobiliara/gaj cazzuall cazzuall Buna ziua. Doresc sa inchei un contract de gaj pentru niste bunuri mobile in favoarea unui creditor fara deposedare. Pot sa-l inchei fara a ii face si formele ... (vezi toată discuția)
Credit chirografar dll dll Buna ziua ... numele meu este DAN si am nevoie de sfatul dvs. pentru situatia in care ma aflu : In data de 09.04.2010 am imprumutat o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii dau cuiva 3000 de euro cu dobanda claudiu_florin_xiy claudiu_florin_xiy un prieten mia zis ca are pe cineva care are nevoie de 3.000 de euro pentru 6 luni..iam zis ca ii dau dar sa imi dea 200 de euro pe luna dobanda:..omu a fost ... (vezi toată discuția)