avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune nepot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune nepot

Succesiune nepot,am fost la notariat si am aflat ca bunica vrea cedarea cotei parti a nepoatei in favoarea ei iar din partea celuilalt mostenitor la fel in favoarea unei sulte pe hartie cat e ea in viata,eu sunt de acord cu succesiunea prin impartirea fiecaruia cat se cuvine pana la urmatoarea succesiune fara nici o sulta pentru ca este pensionara si este insolventa la fel si celalalt mostenitor.
Cel mai recent răspuns: marianabratosin , utilizator 17:24, 11 Martie 2013
Doamnă Mariana (Claudia?...), dacă sunteţi de acord pînă la următorea succesiune, oare nu aţi putea fi de acord să aşteptaţi pînă la următoarea întrebare, formulată, bineînţeles, în termeni din care să putem deduce şi noi care este situaţia de fapt şi de drept şi, concret, cam ce doriţi să aflaţi?
Buna ziua eu nu ma opun nici unei succesiuni numai ca vreau ce este mai corect pentru nepoata in cauza.
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 mama mea a decedat in 1992 si doresc dezbaterea succesiunii dar tatal meu nu doreste.ce pot face pt ca nu l pot convonge dar eu doresc asta?mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)
Mostenire ofeliab ofeliab Buna seara, As dori sa aflu daca este posibil ca o nepoata dupa frate sa participe la mostenirea unchiului alaturi de sotia acestuia? Fratele este decedat , ... (vezi toată discuția)
Anul trecut părinții mei s-au prezentat cu un dosar la un notar ... Cateleya Cateleya Vreun sfat util? Mulțumesc Buna ziua! Anul trecut părinții mei s-au prezentat cu un dosar la un notar în Vaslui cu ideea de a dezbate o moștenire ... (vezi toată discuția)