avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consilierul personal al primarului este functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consilierul personal al primarului este functionar public sau persoana contractuala?

Buna

Am nevoie de un raspuns la intrebarea '' consilierul personal al primarului este persoana contractuala sau functionar public?''
Care este legea care reglementeaza statutul consilierului personal al primarului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 10 Martie 2013
consilierul personal al primarului este persoana contractuala fiind incadrat dupa legea contractualilor, la treapta consilier IA.
Este personal contractul, consilierul primarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare zaharia_luminita1 zaharia_luminita1 Sunt angajata cu contract de munca intr o primarie acum sunt incadrata pe o functie de executie ,consilier grad profesional 1A gradatie 5 , sunt la maxim? S ... (vezi toată discuția)
Organizarea ilegala a unui concurs intr-o primarie, in urma reorganizarii georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta: Dna. X, in 2006, sustine un concurs pentru ocuparea functiei de consilier debutant la compartimentul contracte dintr-o ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici madalina.lacatus madalina.lacatus Buna seara , numele meu este Madalina si am si eu o intrebare legata de salarizare.Sunt inspector 1A pe baza de -contract de munca in cadrul unei primarii iar ... (vezi toată discuția)