avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Sunt angajata cu contract de munca intr o primarie acum sunt incadrata pe o functie de executie ,consilier grad profesional 1A gradatie 5 , sunt la maxim? S au tr sa solicit trecerea pe o treapta superioara?
Cel mai recent răspuns: zaharia_luminita1 , utilizator 20:02, 18 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti la maxim,din ce ati postat dvs. .... sunteti contractual sau functionar public?
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Personal contractual
Cornel Vasile a scris:

Sunteti la maxim,din ce ati postat dvs. .... sunteti contractual sau functionar public?

Sunteti la maxim, din ce ati postat dvs.
Va multumesc pentru raspuns.

Cornel Vasile a scris:

Sunteti la maxim, din ce ati postat dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! este posibila trecerea intr-o treapta superioara ... L3onard L3onard Buna seara! Este posibila trecerea intr-o treapta superioara de la debutantla urmatorul grad profesional pentru un casier la o primarie? Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste obligativitatea cu incadrarea in functie publica pe treapta in 2010 Geanina Chircan Geanina Chircan Buna ziua , anul acesta , 2010 , luna mai , am ocupat functia de cons juridic asistent , treapta 3 , pana in mai 2010 am fost contractual- ... (vezi toată discuția)
Salarii functionari publici= salarii personal contractual? gimimic gimimic Sunt functionar public- clasa I,consilier grad superior, treapta3. Am inteles ca nu pot promova de la o treapta la alta a gradului superior la functionarii ... (vezi toată discuția)