avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de vanzare-cumparare auto - cumparatorul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de vanzare-cumparare auto - cumparatorul refuza sa preia masina

Am vandut masina dar cumparatorul desi a facut fisa de inmatriculare, RCA si identificare la RAR nu o mai vrea.
Ne-am inteles in privinta banilor si am luat masina inapoi.
El nu a facut transcrierea la politie si nu a mai schimbat numerele.
Pot sa fac eu fisa fiscala cu el si sa nu mai schimb talonul ?
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 04:28, 11 Martie 2013
Pe talon i-ati scris omului instrainat??
Daca da atunci in prima faza trebuie sa dati talonul pierdut si apoi veti scoate altul pe care nu va mai scrie instrainat.

In cea de-a doua faza nu ne-ati precizat exact daca masina a fost scoasa de la impozitul dvs. Daca ati apucat sa o scoateti e destul de nasol va trebui ca cel care dorea sa o cumpere sa o inregistreze la impozitul lui si in aceeasi zi sa v-o vanda la loc si sa va dea certificat fiscal ca sa o bagati inapoi la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism - problema taxa auto uclaudiu uclaudiu Apelez si eu la voi pentru o problema..... Am cumparat in decembrie anul trecut un Logan 1,4 din 2004...am facut actele dar nu am mai apucat sa o inscriu ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto roberta79 roberta79 Buna ziua! Am o mare problema in legatutra cu vanzarea unui autoturism, mai precis autoturismul meu l-am vandut unui rom printr-un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)