avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... bilant 2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

bilant 2012

Buna ziua. Cum as putea obtine de la finante bilantul sferent anului 2011 pt o societate care la sediu nu mai are nici un fel de act pe ultimii 3 ani respectiv 2010,2011 si 2012. Din pacate fara nici un fel de documente imi este imposibil sa intocmesc bilantul pentru anul 2012....
Ma gindesc ca se poate face o cerere in acest sens sau exista un formular tip...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dana_33 , utilizator 11:40, 10 Martie 2013
Depuneti cerere la registratura. Termen de rezolvare maxim 30 de zile.
Daca aveti imputernicire, intrati la serviciul informatica si rugati sa va dea pe loc un listing...
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Lipsa de activitate asociatie mikyangel mikyangel Daca un ONG nu are activitate timp de un an de zile...ma refer aici la donatii , incasari de bani, etc, ce se intimpla la sfarsit de an? Trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin o hotărâre judecătorească prin care instanţa suplineste acordul celuilalt părinte? Megh Megh Buna ziua, Locuiesc in UK din 2009, am divortat in 2012 de comun acord dar lucrurile nu prea merg de comun accord. In hotararea de divort este specificat ca ... (vezi toată discuția)