buna ziua...n-as vrea sa supar pe nimeni dar nu stiu ce se intampla in cazul meu si ca sa nu-l supar pe avocatul meu cu suspiciunea mea v-as ruga pe dumneavoastra sa-mi spuneti -am deschis o succesiune , avocatul a incercat sa medieze aceasta situatie dar nu s-a vrut de cealalta parte . au trecut trei luni de atunci si tot astept un raspuns care nu mai vine . l-am sunat eu pe avocatul meu si l-am intrebat ce se mai intampla la care dansul mi-a spus ca mai asteptam , poate ,poate ... asa sant procedurile , s-au trebuie sa-mi pun un semn de intrebare ? eu am dus toate actele care mi l-ea cerut ,am platit ce mi-a cerut si atat . va rog frumos sa- mi spuneti cum trebue sa procedez pt a nu supara . va multumesc .
Eu zic să vă supăraţi avocatul şi să-i cereţi o dare de seamă completă asupra demersurilor făcute şi asupra rezultatelor.
Iar dacă se supără, înlocuiţi-l. Nu cred că avocatul, spre deosebire, să spunem, de medic, are dreptul să ţină secrete demersurile făcute şi rezultatele obţinute.
In situatia in care exista impedimente in dezbaterea succesiunii pe cale necontencioasa urmeaza ca aceasta sa aibe loc in fata instantei de judecata.Nu trebuie transformata medierea intr-un scop in sine.Daca ceea ce v-a spus avocatul Dv. este real, practic, solutionarea litigiului a trenat pana in prezent si efectiv s-a pierdut timpul intrucat puteati sa va aflati in fata celui de-al doilea termen de judecata.