Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs pentru a afla daca montarea copertinelor este legala la balcoane si geamuri. Mai exact, vecina mea de la etajul 3 ,putin paranoia ce-i drept, si-a montat de jur imprejur la balcon si la toate geamurile copertine . Acum nu mai vad in fatza blocului masina de exemplu, ma intereseaza daca este legala amplasarea lor in conditiile in care am citit undeva ca este ilegal sa montezi ceva in afara peretilor apartamentului fara acordul asociatiei de proprietari.
Imi cer scuze pentru acest topic , imi dau seama ca este putin pueril, daca ar fi ilegale nu ma vad ajungand in instanta pentru asa ceva, in schimb probabil as reusi s-o sperii astfel incat sa le dea jos.
Va multumesc
Art 11 al 2 din L nr 230/2007 Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinatia proprietatii comune fara a obtine mai intai acceptul din partea asociatiei de proprietari
Sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei in persoana presedintelui care detine autoritatea si competenta sa dispuna in cadrul comitetului executiv masurile necesare respectarii normelor in vigoare