avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract inchiriere. Emitere factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract inchiriere. Emitere factura

am un contract mai vechi cu o firma careia ii prestez servicii si intamplator uitandu-ma in contract am uitat de o clauza potrivit careia eu le percep 30 ron pe luna pe toata durata contractului. Eu am uitat de aceasta clauza contractul fiind de acum 2 ani dar vazando ma gandesc sa le emit factura pe 2 ani adica 24 de luni x 30 ron plus tva.
e ok sa emit factura ?
nu ar avea de ce sa se lege ca nu am emis factura lunar sau ca de ce o emit acum..
nu e mentionata o data anume in contract pentru suma respectiva
Cel mai recent răspuns: utilizatornou01 , utilizator 17:29, 10 Martie 2013
Puteţi emite factura, în cuprinsul facturii să înscrieţi ce reprezintă şi perioada facturată, adică "chirie conform contractului nr. ... din ...., perioada .... la ....".
inteleg, deci nu e nicio limita de emitere a facturii din moment ce exista in contract suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil storno factura? bbn_1982 bbn_1982 Buna seara! Am 2 intrebari: 1) Am emis niste facturi in luna septembrie cu TVA, pe baza unui contract de locatiune. Am inteles ca pentru aceste facturi nu se ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre factura emisa duminica la sfarsitul lunii Petrovic Petrovic Este ok sa emit o factura duminica, la sfarsitul lunii? Cum ar fi 30 mai 2020. (Sunt PFA in regim real, platitor de TVA). Factura e catre firma din germania, ... (vezi toată discuția)
Salariu net pfa rhynna rhynna Buna ziua.As dori sa stiu urmatoarele lucruri. Pentru un salariu net de 2500 ron realizat de catre un pfa care va fi factura emisa catre firma platitoare?Se ... (vezi toată discuția)