avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model contestatie decizie de impunere la casa de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model contestatie decizie de impunere la casa de asigurari

Buna ziua , as dori sa imi dati un model de contestatie pentru decizia de impunere la casa de asigurari in legatura cu devidentele (adica-sa justific casei de asigurari ca nu am beneficiat de suma pe care ei au scris-o in decizie ) . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: monamo , utilizator 21:47, 25 Martie 2013
Nu există un model standard, efectiv formulaţi contestaţia cu cuvintele dumneavoastră. Aveţi aici un model orientativ [ link extern ]
Buna ziua,
As dori sa atac o decizie de impunere emisa de Casa de asigurari de sanatate impotriva unui asociat al unei Asociatii urbariale pentru contribuitii de asigurari sociale. Credeti ca ma pot prevala de prevederile Art 296^22 Cod fiscal "(2) Persoanele care sunt asigurate ale sistemului public de pensii, conform art. 6 alin. (1) pct. I–III si V din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cele care beneficiaza de una din categoriile de pensii acordate in sistemul public de pensii nu datoreaza contributia de asigurari sociale pentru veniturile obtinute ca urmare a incadrarii in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la alin. (1)." ??? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
monamo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii la casa de asigurari de sanatate-pfa ContSters81656 ContSters81656 Lucrez la o firma cu timp integral de lucru( 8 ore) iar in timpul liber lucrez ca PFA-prestari servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca. La firma ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 pt pfa-uri roxete roxete Buna ziua! Am un pfa sistem real din 2009; am platit contributai la pensii pana in oct 2012 iar din noiembrie am fost angajat si in alta parte, deci pt lunile ... (vezi toată discuția)
In interesul avocatilor, cu ajutorul economistilor: avocatul poate fi obligat la plata catre sistemul public de pensii ? Valentin Geapana Valentin Geapana [b]Buna seara ![/b] Deschid acest subiect fiindca o serie de articole din media vizeaza modificarile fiscale intrate in vigoare la 01 iulie 2012 in special ... (vezi toată discuția)