Buna,un prieten a fost prins acum 2 ani cu tigarete de contrabanda,cazul sa judecat.
Dar in schimb pentru marfa ce ia confiscato a primit de la Autoritatea Natioanala Vamala de curand un plic cu plata accizelor tva penalitati de intarziere in valoare devreo 20 000 ron.
Intrebarea mea:
1.cum poate stopa penalitatile
2.poate face o declaratie in scris ca nu are aceasta suma de bani si sa plateasca in rate aceasta suma?
3.Daca da imi poate da cineva un exemplu cum trebuie sa fie aceasta,ca sa nu aiba probleme ulterior.
1. Penalităţile se pot stopa prin plata debitului principal.
2. Nu, în schimb poate solicita o eşalonare de plată conform OUG nr. 29/2011 şi OMFP 1853 din 2011.
3. Prietenul să citească aceste acte normative şi să contacteze organul fiscal pentru îndeplinirea procedurii de eşalonare la plată.
P.S.: Vă rog frumos, pe viitor să nu mai deschideţi mai multe topicuri cu aceeaşi problemă, contravine regulamentului de postare în forum. Mulţumesc pentru înţelegere
Contrabanda cu tigari
ciara
Buna,va povestesc ce i sa intamplat tatalui meu si as vrea sa ma ajutati, sa ma linistesc. In data de 5noiembrie a fost sunat de un prieten sa il ajute sa tina ... (vezi toată discuția)