avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama impiedica vizitarea minorului in casa ei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama impiedica vizitarea minorului in casa ei

in urma divortului instanta a hotarat un program de vizita la domicilul mamei datorita faptului ca copilul fiind bolnav cu handicap grad 1 si dinsa fiind insotitorul lui .la vizitele care le fac copilului ex sotia nu ma lasa sa vad copilul in casa ,invitandul mereu afara din casa sal vad ,fapt ce ma ingrijoreaza de cresterea lui ,cumparandui haine trebuie sa le probez afara si fiind frig lam dezbracat de multe ori pentru a proba cea cei cumpar ,iam explicat de N ori ca treb sa stau cu el in casa dar dansa refuza unde pot sa ma adresez pentru a clarifica situatia
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Daca prin sentinta s-a dispus program de vizitare la domiciliul mamei, atunci acolo trebuie sa se desfasoare acesta, ca regula.

Discutati cu mama poate va intelegeti amiabil.
Pai si daca va da afara dv. stati acolo, in fata casei? Blocului? In scara?
Mergeti undeva, acasa la dv., mergeti in parc, la piata. Consider ca emai bine pentru relatia dv. cu copilul sa stati singur cu el.
Oricum, daca plecati, ma tem ca mama va va invita in casa data viitoare. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil la domiciliul mamei TYULKJCVB TYULKJCVB sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare si programul de vizitarte al minorului catalin380 catalin380 Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e ... (vezi toată discuția)