avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare comision de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare comision de risc

In anul 2007 am achizitionat un imprumut bancar in CHF, imprumutul bancar fiind de nevoi personale garantat ipotecar pe o perioada de 25 ani. In acest contract de imprumut exista si un comision de risc de 1% din valoarea imprumutului platibil lunar inclus in rata creditului. Dupa o consiliere cu un consilier financiar am inteles ca acest comision de risc este o plata ilegala pe care nu ar fi trebuit sa o platesc el fiind deja garantat ipotecar. Vreau sa va intreb daca exista posibilitatea de a-mi recupera acest comision de risc si daca exista si posibilitatea de a nu-l mai plati pe perioada contractuala ramas???????
Cel mai recent răspuns: cotycosty , utilizator 09:00, 27 Aprilie 2013
S-a castigat irevocabil, si la Bucuresti si la Iasi, cu o anumita banca.
Insa, au fost destui care au si pierdut.
Se spune ca majoritatea au castigat, cel putiun astea sunt si datele mele.

Daca aveti un avocat destept, aveti sanse f mari sa castigati.
Va puteti apara si singur, insa e mai greu
Nu cunosc avocati...dar cum as putea sti daca e un avocat capabil ?
Ca in orice domeniu sunt avocati specializati ma gandesc...si sunt si buni si mai putini buni.
Nici nu cunosc cat ar fi costurile cu un avocat... chiar daca le recuperez dupa proces, ma gandesc ca tot trebuie sa-l platesc. Daca ma puteti consilia va rog sa ma contactati pe costycoty@gmail.com.
O zi frumoasa de primavara la toti!
Va multumesc!
cautati pe net, pentru ca s-au format niste grupuri de persoane care au solicitat in instanta eliminarea acestor comisiane
cred ca este mai greu sa reusiti singur
luati legatura cu acele grupuri si vedeti care au fost avocatii care i-au reprezentat
Credeti ca este normal ca raspunsul ce l-am primit in urma depunerii cererii sa fie semnat de directorul de agentie? Dupa parerea mea si-a depasit atributiunile, eu cererea am depus-o la agentia bancara ca sa fie trimisa la Bucuresti, si ma gandesc ca de acolo trebuia sa am raspunsul.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera un comision de risc oprit de o banca . maxxwollf maxxwollf am avut un credit la [banca] pe care l-am achitat de vreo 4 ani ,si am auzit la stiri pe un post de radio ca banca respectiva a fost singura care a oprit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau banca in judecata - clauze abuzive Andra24 Andra24 Buna , Ne-am gandit sa dam banca in judecata insa as dori sa stiu daca am sanse de castig . Situatia este urmatoarea - avem un credit ipotecar in CHF ... (vezi toată discuția)
Inlocuire comision risc cu comision administrare banca alinatug alinatug Institutia bancara la care am un contract de credit ipotecar a facut un comunicat din care citez : \"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)