avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO gravidute
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO gravidute

Buna ziua.lucrez in invatamant intr-o institutie particulara si de obicei avem CO la Craciun 2 saptamani si la paste si vara maxim o luna...eu intru in concediu de maternitate la inceputul lui aprilie.... am drepturi salariale asupra concediului de odihna neefectuat???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 11 Martie 2013
NU aveti niciun astfel de drept .... Potrivit dispoztiilor art.146 alin.4 C.mun., compensarea in bani a CO neefectuat este posibila numai in situatia in care contractul individual de munca inceteaza.

O solutie pentru dvs ar fi reprogramarea acestor concedii in perioada cand reveniti la munca ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat laura63 laura63 Buna ziua, Poate beneficia de plata pentru concediu neefectuat o persoana care lucreaza in invatamant, a nascut in luna mai si nu a avut pana atunci de ... (vezi toată discuția)
Plata co kiki1 kiki1 Buna ziua, as vrea sa stiu daca mi se vor plati zilele de co neefectuate din 2012, avand in vedere faptul ca pe 21 decembrie voi intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat simona_iunie simona_iunie Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul in care o scoala isi pierde personalitatea juridica prin comasare cu o alta unitate scolara, este corect sa se ... (vezi toată discuția)