avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil. Cum procedez ca titular de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil. Cum procedez ca titular de intreprindere individuala?

buna ziua ,am deschisa o intreprindere individuala si sunt si angajata la un patron problema este ca am nascut si vreau sa intru in concediu de crestere al copilului dar trebuie sa-mi suspend activitatea in firma pe perioada c.c.c.,intrebarea mea este daca as putea ca eu sa-mi suspend activitatea dar sa-l trec pe sotul meu ca si titular pe firma sau angajat dar care sa aiba aceleasi drepturi ca si mine si sa-mi continui astfel activitatea in firma .
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2013
ralucaaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil bugetar + intreprindere individuala matzamatza matzamatza In conditiile in care sunt bugetara si titulara de intreprindere individuala si vreau sa intru in concediu de crestere a copilului, dar la dosarul care trebuie ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract crestere copil urgent alinutzaaa2001 alinutzaaa2001 Buna ziua Am o intrebare privind completarea in cartea de munca. In anul 2006 pe 05 mai am nascut. Am luat acei 6 milioane de la stat pe perioada de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Valentina_dum Valentina_dum Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu o informație. Sunt angajata la o instituție, iar in paralel dețin o întreprindere familială (eu sunt titularul) și ... (vezi toată discuția)