buna seara..am si eu o problema..detin o casa si trei terenuri mostenite de la parintii mei,ambii decedati,sunt unic mostenitor...problema este ca nu am titlurile de proprietate..am facut schitele tuturor proprietatilor tot cu omul lor de la primarie si le am depus ,plus certificatele de deces,am facut cerere...de acolo nu am obtinut foarte multe informatii..mi s a spus ca sunt toate actele ,dar totusi titlurile nu mai vin...de la cadastru m i s a spus ca ei nu au trimis niciun act cu numele meu...eu nu am certificatul de mostenitor deoarece mi s a spus ca nu este nevoie si ca va fi doar dupa ce voi obtine titlurile ,cand voi depune actele la cadstru..in situatia data nu stiu ce acte trebuie sa depun ca sa rezolv situatia,in conditile in care cei de la primarie nu vor sa mi ofere informatiile de care am nevoie..intre timp am aflat ca mai sunt si altii in aceasta situatie..daca poate cineva sa mi raspunda?multumesc
In primul rand incercati sa va puneti ordine in ganduri!
Parintii dumneavoastra aveau eliberate titluri de proprietate pentru acele terenuri sau aveau facuta cerere si urma ca acele titluri sa fie emise?
Nu inteleg ce fel de schite ati facut cu "omul de la primarie", atata timp cat dumneavoastra va plangeti ca nu aveti titlurile. Pe ce amplasamente ati facut acele "schite"?
Astept sa reveniti cu detalii si promit ca am sa incerc sa va lamuresc.
buna ziua...nu aveau nici ei eliberate titlurile de proprietate..ni s a recomandat de la primarie un topometrist care masoara toate terenurile din zona,treb sa va spun ca ni s a spus ca asa este acum, ca sa ti vina titlurile trebuie mai intai sa faci schitele tuturor proprietatilor,iar noi ne -pricepandu- ne f bine am urmat sfaturile..topometristul ne a spus ca dupa ce ne vin titlurile ne va face si cadastrul..le am depus la primarie impreuna cu o cerere,actele de deces si nu mai stiu daca am mai depus si altceva,ptr ca nu am tinut socoteala ,mai ales ca nu ne asteptam sa avem probleme...de la registru agricol ni s a spus ca este totul in regula..si totusi titlurile de proprietate nu mai vin..singurul act pe care nu l am depus este certificatul de mostenitor,ptr ca nu mi s a cerut..eu am intrebat daca lipseste ceva,daca este o problema..deci ei nu mi au spus clar ce acte imi trebuie ptr eliberarea titlurilor.Acolo nu am cu cine sa discut ptr ca raspunsul pe care l primesc este:asteptati ca vor veni...este un dezinteres total si ptr ca am facut greseala sa facem masuratorile cu topometristul de la primarie nici de la el nu am aflat f multe..Din cate am inteles s ar putea ca ei sa fi facut niste nereguli legate de aceste terenuri si din acest motiv in loc sa te ajute mai rau te induc in eroare...
Mostenire
paris50paris
Buna ziua Va rog sami dati un sfat parintii mei au decedat In 1987-1988 unde as putea varifica ce vanzari sau facut In numele lor dupa 1990 ? Va rog ... (vezi toată discuția)