este posibila punerea in posesie pe baza hotararii judecatoresti definitive,adica fara sa fie nevoie de trimiterea documentatiei de catre comisia locala de fond funciar pt. verificari la OCPI in vederea obtinerii titlului de proprietate?
multumesc
ok,am sa incerc.In urma unui proces lung si complicat am obtinut o hotarare judecatoreasca prin care comisia locala si cea judeteana sunt obligate la emiterea titlului de proprietate pe care l-am solicitat.De la primarie mi s-a comunicat ca a fost transmisa documentatia necesara catre OCPI de unde trebuie sa astepte un raspuns ( ???) si daca totul e in regula vor emite acest titlu.Intrebarea mea era daca se putea face punerea in posesie doar cu hotararea judecatoreasca si apoi emiterea titlului de proprietate de catre cele doua comisii.
multumesc
Teoretic, trebuiesc emise hotarari ale comisiei locale si judetene in baza carora se face punerea in posesie si ulterior, in baza acestor hotarari, si altor documente justificative, se emite titlul de proprietate de catre OCPI, titlu care este comunicat ulterior primariei in raza careia se afla terenul. Punerea in posesie se face dupa emiterea hotararilor comisiei locale si judetene.