avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intampinare dosar pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intampinare dosar pensie intretinere

Am primit la serviciu "comunicare Adresa", prin care mi se comunica obligatia de a depune intampinare. Eu nu am bani sa merg la un avocat, asa ca va rog, cine stie si doreste sa faca si gesturi altruiste, sa ma ajute in urmatoarele probleme:
1. eu am ramas pe buletin cu adresa fostei sotii, pt ca nu are cine sa ma ia in spatiu. In intimpinare mi se cere sa trec adresa: domiciuliul sau resedinta. Citatia mi-a venit pe adresa de serviciu.
2. Care sunt termenii prin care sa spun ca nu am nicio obiectie la actiunea reclamantei de a majora pensia? Si trebuie sa invoc vreo lege, articol etc?
3.Trebuie sa platesc taxe ceva?

Va multumesc anticipat pentru solicitudine!
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
amarasteanu, utilizator
Banuiesc ca nu locuiti la adresa de la serviciu. In intimpinare veti indica adresa unde locuiti fara forme legale sau adresa de la locul de munca, daca doriti.

Ararati ca sunteti de acord cu actiunea reclamantei si depuneti adeverinta cu venturile nete pe ultimele 6 luni.

Trimiteti in scris la dosar aceasta intampinare cu cel putin 5 zile inainte de termenul de judecata. Nu achitati nicio taxa de timbru.
Multumesc frumos, nu o sa am nicio problema daca nu locuiesc cu forma legale? sau daca indic adresa de la serviciu, speficic ca este adresa de corespondenta sau adresa de serviciu?
Oricare dintre adrese veti indica, aratati in scris ca reprezinta domiciliul ales pentru comunicari. La acea adresa veti primi pe viitor toate actele de procedura care privesc acest dosar (citatii viitoare, adrese, comunicarea sentintei).
Multumesc frumos, doamna Gerber! Sa va dea Dumnezeu sanatate si iubire pe cat daruiti ;)
Inca o intrebare, o numesc pur si simplu intmapinare sau scriu simplu catre Domnul Presedinte?
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
gi-jane2, moderator
O intitulati cu Domnule Presedinte, treceti numele dvs si domiciliul ales, indicati numarul de dosar si termenul si mentiunea ca depuneti intampinare prin care va manifestati vointa in sensul ca sunteti de acord cu admiterea actiunii.

Alte discuții în legătură

Proces succesiune miky68 miky68 sint parat intr-un proces de succesiune si trebuie sa depun intimpinare in 25 de zile.Daca nu o depun ce consecinte are? pur si simplu nu stiu ce sa scriu in ... (vezi toată discuția)
Care este termenul pentru depunerea intimpinarii in recurs dupa codul vechi? ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, va rog mult daca e posibil sa-mi dati un raspuns. Am un proces in recurs, primul termen a fost pe data de 28.04.2014. S-a aminat cauza din cauza ... (vezi toată discuția)
Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)