avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces succesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces succesiune

sint parat intr-un proces de succesiune si trebuie sa depun intimpinare in 25 de zile.Daca nu o depun ce consecinte are? pur si simplu nu stiu ce sa scriu in aceasta intimpinare...
Cel mai recent răspuns: miky68 , utilizator 08:00, 4 Iulie 2013
Nu veti mai putea invoca exceptii si propune probe. Este indicat sa depuneti intampinare, consecinte negative pot fi multiple in functie de situatia concreta in care va aflati.
dar nu am idee ce sa scriu in intimpinare decit ca sunt de acord cu dezbaterea succesiunii si masa succesorala
Ati ajuns la instanta inseamna ca nu ati fost de acord cu dezbaterea la notar. Ati acceptat mostenirea in termen?O intampinare si eventual o reconventionala sunt in avantajul dvs.
Cititi cu atentie actiunea. Fiti sigur ca tot ceea ce e cuprins in aceasta va este favorabil si corespunde drepturilor dvs. Exista posibilitatea ca aceasta sa contina capete de cerere nefavorabile dvs. si pe care dvs. sa nu le fi depistat. In mod normal, dezbaterea succesiunii daca lucrurile erau clare intre mostenitori si acestia erau de acord putea urma o cale simplificata, in fata notarului. Deci mare atentie.
problema mare e ca eu sint in afara tarii si am aflat de aceasta citatie azi de la fratele meu , oricum am acceptat mostenirea in termen si mie nu mi-a venit citatie pt ca eu am buletin pe adresa unei case pe care am vindut-o, deci trebuie sa fiu citat aici unde am rezidenta. Cum pot comunica adresa la care pot fi citat?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
miky68, utilizator

Alte discuții în legătură

Locuiesc în belgia, dar adresa mea e în românia. de ce nu am primit și eu citație la succesiunea după bunicu'? Lucica ifrim Lucica ifrim Buna ziua am o problema bunicul meu a murit acum aproape 2 ani de zile bunica traieste ei avand 2 copii din care tatal meu a murit de ceva timp tatal meu are 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune și partaj succesoral Maria9417 Maria9417 Buna ,a fost depus un dosar pentru succesiune partaj succesoral,dosar în care apare si numele meu fiind unul dintre moștenitor!Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma mortii ambilor parinti am fost la notariat ... Fane1 Fane1 Buna ziua! In urma mortii ambilor parinti am fost la notariat si am dezbatut mostenirea. Mentionez ca am doua surori. Prima sora mi a vindut drepturile ... (vezi toată discuția)