avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vã rog sã mã lãmuriți
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vã rog sã mã lãmuriți

În data de 22.10.2007 am avut un accident. Un tip a schimbat banda fără să se asigure și m-a lovit în ușa dreapta fața. Am mers după 2 zile la poliție (numai atunci a putut el) și polițistul l-a declarat vinovat. Individul nu a vrut să îmi dea asigurarea. Mi-am reparat mașina și am așteptat să vad dacă face contestație. Nu a facut, așa că, pe 02.06.2008 am depus un dosar pentru recuperarea daunelor. Apoi aflu cu stupoare că dosarul a fost suspendat, și aflu că pe data de 02.09.2008 celălalt face contestație pentru un accident petrecut cu aproape un an înainte. Am așteptat să fiu citat ca martor în acest proces, lucru care nu s-a întâmplat și acum am văzut pe Portalul Instanțelor că în data de 20.01.2009 individul scapă de plata amenzii și mai primește și despăgubiri !!!!
Ciudat mers al lucrurilor, dacă puteți vă rog să-mi explicați ce s-a întâmplat, că eu nu mai înțeleg nimic.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:49, 19 Februarie 2009
trebuie sa va prezentati cu speta la iun avocat.
sincer nu-mi dau seama ce s-a intamplat, cum de a facut contestatie dupa mai bine de 1 an sau ce s-a intamplat de s-a intarziat atat.
daca i s-a admis contestatia fiind considerat nevinovat, clar ca nu mai va este dator cu nimic.
cam asta inseamna....

av.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare, contestare proces verbal ContSters308898 ContSters308898 Acum 1 luna de zile mergeam pe o strada cu 3 benzi (toate sens unic) eu aflandu-ma pe banda 3 iar la un moment dat un sofer de pe banda 2 mi-a taiat calea ... (vezi toată discuția)
Accident, martor Habar nu am Habar nu am In momentu accidentului, persoana de langa mine poate fi martor daca nu suntem căsătoriți, dar avem copii împreună , buletinele sunt pe adrese diferite. ... (vezi toată discuția)
Mi s-a luat permisul de condus .ce trebuie sa fac? anisoararanete anisoararanete BUNA ZIUA.IN DATA DE 25.09.2013 MA DEPLASAM PE RAZA COMUNEI DRAGALINA ,JUD CALARASI IN INTERES DE SERVICI ,MENTIONEZ CA SUNT AGENT LA O FIRMA DE ... (vezi toată discuția)