Eu am condus, , tatăl copilului era in dreapta ,.Va povestesc cum a fost.
Ma deplasăm pe direcția inainte pe banda 2 (langa axa drumului), cand un Mercedes care rula pe banda 1, a virat brusc si a intrat pe banda mea ,dorind sa facă stanga( pe o străduță ). Am pus frână, am tras putin stanga , dar nu am reusit sa evit coliziunea.Partea dreapta fata a masinii mele ( bara, semnalizare si aripa dreapta fata) a lovit partea stanga a mercedesului (usa ,prag stanga fata)
Conducătorul mercedesului după momentul impactului a dat putin inapoi si a tras masina la bordură (pentru a nu încurcă circulatia) eu l-am urmat.
A zis ca eu sunt de vina ca nu l-am vazut....etc.....si ca ne vedem la Poliție maine dimineata sa rezolvăm.
A doua zi la poliție nu am reusit sa ne intelegem ...el vroia asigurarea mea sa isi repare mercedesul.....eu nefiind vinovata nu am vrut sa accept
S-a întocmit un proces verbal, in care scrie ca : ● Eu nu am pastrat distanta de siguranta....., -(care distanta daca eu mergeam inainte ....si el a virat stanga taindu-mi calea) ●Eu nu ma consider vinovata, ,, si ca ● nu sunt de acord sa ii inmanez asigurarea.
Dar Am semnat procesul verbal.
Agentul de la rutieră care a constatat accidentul nu a ținut cont de faptele întâmplate cu adevarat , ca ....ei sunt colegi si prieteni .... Am vb cu alte persoane si toata lumea m-a sfătuit sa fac contestație deoarece după cum arată masinile lovite ....eu nu sunt vinovată.
E PRIMUL MEU ACCIDENT, nu am stiut cum sa procedez, si Conducătorul mercedesului este ORGAN DE POLITIE.
Am facut o contestație la procesul verbal întocmit ,pentru a fi anulat si de la judecătoria am primit o adresa in care îmi cere, , denumirea si sediul părții intimate (parat) , motivele de fapt si de drept pe care se întemeiază plângerea, dovezi 'daca e vb de martori ,datele acestora.
Daca ma puteti sfătui...va multumesc.... E mai bine sa imi caut un avocat? Paguba mea e de 500 ron, a mercedesului e de 5.000 ron. Ce ma deranjează e ca avand functie ...vrea sa ma scoată pe mine vinovata......Nedreptatea care se practica in orasul meu...... Multumesc mult, astept raspunsurile si parerile dumneavoastra.