avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare, contestare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare, contestare proces verbal

Acum 1 luna de zile mergeam pe o strada cu 3 benzi (toate sens unic) eu aflandu-ma pe banda 3 iar la un moment dat un sofer de pe banda 2 mi-a taiat calea vrand sa intre pe o alta straduta. L-am lovit cu partea dreapta in roata si el se credea nevinovat. Am mers la politie sa constate cine este de vina si asa cum preconizam eu, el a iesit. Am fost la asigurari cu PV de la politie si cu actele lui pentru a putea fii despagubit iar la vreo 8 9 zile sa aflu ca a facut contestatie la PV. Acum cei de la asigurari imi spun ca nu ma mai pot despagubi pana ce nu se termina procesul cu acest sofer. Am sunat la CSA si le-am spus ce mi-au zis cei de la asigurari pentru ca nu mi se pare normal sa stau cu masina avariata 6 7 8 9 luni sau cat o dura procesul din cauza ca ala a depus contestatie. Cei de la CSA mi-au spus ca pot face o declaratie pe proprie raspundere ca in cazul in care instanta schimba vinovatul eu sa restitui suma primita de la asigurari. Azi am primit in posta un raspuns de la asigurari cum ca "Solutionarea dosarului de dauna se va face dupa hotararea instantei" fara sa imi spuna in baza carei legi se stopeaza acest dosar de dauna fara nimic in plus. Spuneti-mi ce e de facut si daca pot sa imi iau banii de la asigurari in baza acelei declaratii pe proprie raspundere.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:24, 3 Ianuarie 2014
Puteti repara auto pe cheltuiala proprie si apoi faceti o cerere de interventie voluntara in dosarul privind contestarea pv sau introduceti o actiune separata impotriva individului si a firmei de asigurare a acestuia, cerand acoperirea tutror sumelor platite.....succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare dosar dauna RaDracones RaDracones Buna ziua! Speta: Accident rutier, se intocmeste proces verbal de catre IPJ din care reiese ca soferul de taxi \\"XYZ\\" este vinovat de producerea ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto in caz de accident usor AlinaBolocan AlinaBolocan In urma cu 2 saptamani o domnisoara a schimbat banda de sens ( pe o sosea cu 3 benzi a trecut de pe banda a 2-a pe banda a 3-a ) inainte de trecerea de pietoni ... (vezi toată discuția)