avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant 2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant 2012

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva sa reusesc sa imi dau seama unde gresesc,dar mereu bilantul generat de [EDITAT - incalca pct. 2.11 din Regulament] este eronat la aceeasi corelatie

F10.r37.C2=F20.r68.C2 (0<>23329)

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua,

F.10.r.37 = sold debitor ct 121
F20.r.68 = Pieredere neta a exercitiului. Aceasta rezulta din diferenta intre venituri si cheltuieli.
Faptul ca cele 2 randuri nu sunt egale inseamna ca aveti erori de inregistrare in contabilitate.
Verificati daca ati inregistrat la inceputul anului repartizarea rezultatului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 ( mod ce completare ct 117,129) lory_g lory_g Buna, Am o neclaritate in corelatia dintre inchiderea anului 2009 in contabilitate( ct 121,129,117) si completare bilant . Pentru o societate comerciala care ... (vezi toată discuția)
Eroare bilant 30.06.2011 demiankiki demiankiki Buna ziua Saptamana trecuta am depus bilantul si azi m-au sunat de la finante sa ma anunte ca s-a prelucrat bilantul depus dar cu ... (vezi toată discuția)
Completare bilant cu rezerva legala Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am si eu o nelamurire la F10 R30 acolo unde este vorba de rezerva legala: pe cele doua coloane trebuie sa apara aceiasi suma tinand cont de ... (vezi toată discuția)