avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare.daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare.daune

O societate comerciala a suferit pagube de pe urma animalelor salbatice. Conform carei legi pot recuperare pagubele produse si de la cine? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:50, 11 Martie 2013
Numai in conditiile in care avea o polita de asigurare pentru bunurile avariate(imobil,culturi agr.,etc), care sa fi avut si clauza privind atacul animalelor salbatice, sau daca se poate dovedi ca animalele salbatice apartin unei persoane (juridica sau fizica) care poate fi chemata in judecata pentru pretentii.
Atentie insa, clienta dv. sa fi luat toate masurile de protectie impotriva unor evenimente previzibile, pentru a nu plati amenda aferenta eventualelor vatamari aduse animalelor salbatice, - singurele care se bucura de protectie legala in aceasta speta/ecuatie!
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar dauna ContSters195046 ContSters195046 In aprilie 2010 pe timp de noapte ,am fost implicata intr-un accident de circulatie ,vinovat fiind de producerea accidentului un animal(cal), care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)
Fonduri de protectie a victimelor strazii - accident cu un animal salbatic Catalinpletea Catalinpletea Buna dimineata cred ca e cel mai bn la ora asta in fine nu mai conteaza buna sa fie. AM AUZIT DE CURAND de aceste fonduri si vreau sa ma documentez am avut ... (vezi toată discuția)
Daune 10.000 euro?? Ioana-Ornela Ioana-Ornela Buna ziua, Sunt din Brasov si in urma cu 3 luni am avut un accident de circulatie in judetul Mures. In procesul verbal s-a consemnat ca deoarece nu am ... (vezi toată discuția)