avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Fonduri de protectie a victimelor strazii - accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Fonduri de protectie a victimelor strazii - accident cu un animal salbatic

Buna dimineata cred ca e cel mai bn la ora asta in fine nu mai conteaza buna sa fie.
AM AUZIT DE CURAND de aceste fonduri si vreau sa ma documentez am avut acum o saptamana un accident cu un animal salbatic mai concret cu un porc misret in urma acestui incident paguba e destul de serioasa si as vrea sa stiu in acest caz se acorda aceste fonduri si daca nu pe cine as putea trage la raspundere cine ma poate ajuta nu stiu traiesc in aceasta tara degeaba nimeni nu te informeaza nimeni nu te sprijina toti tin pentru ei si politia e de nimic nici macar nu a venit la locul accidentului nu intereseaza pe nimeni toti ridica din umeri mentionez ca in zona accidentului e o padure si pe stanga si pe dreapta DJ 100 JUD IF nu e nici urma de semn rutier ATENTIE ANIMALE.astept solutia dumneavoastra va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:48, 18 Decembrie 2015
FPVS nu plateste in cazul dumneavoastra. Puteti incerca in instanta civila administratorul drumului in cauza ( nu a amplasat indicatorul de atentionare "ATENTIE ANIMALE" sau "ATENTIE ALTE PERICOLE" ) si Ministerul Mediului ( neglijenta in serviciu ).
Buna ziua,

FONDULUI DE PROTECTIE A VICTIMELOR STRAZII, intervine si acorda despagubiri, în cazul în care un accident de circulație cauzator de prejudicii produs pe teritoriul României s-a produs în urmatoarele situatii:
- autovehiculul care a provocat accidentul a rămas neidentificat;
- autovehiculul a fost identificat dar este neasigurat.

Pentru protejarea autovehiculului dvs. in astfel de situatii trebuie incheiata o asigurare CASCO.
Fondul de protectie al victimelor strazii acorda despagubiri pentru:
1) Daune materiale-pentru auto identificat si nu detine polita RCA valabila la data producerii evenimentului
-2)vatamari corporale , daune morale si decese pentru
-auto identificat si nu detine polita RCA valabila la data producerii evenimentului
-autor necunoscut.
In cazul dv, FPVS nu despagubeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)