avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

Multumesc pentru raspunsul acordat...as vrea in continuare sa ma informez ce se intampla cu perioada 2 iunie si aprox. 15 iunie, pentru ca sa nu mi se desfaca contractul de munca; se poate trimite un act medica legalizat prin care sa dovedesc ca sunt in ultima luna de srcina?Sau este suficient sa anunt la locul de munca situatia in care ma aflu?
Multumesc!
orice demers pe care il faceti va poate fi de folos.dovada medicala nu trebuie sa fie in forma autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca (?) oanalx oanalx Buna ziua. Sunt angajata a unei societati comerciale din luna noiembrie 2013 cu contract de munca part time pe perioada determinata. Contractul imi expira ... (vezi toată discuția)
Demisia in perioada de proba acristianx acristianx Sunt angajat al unei firme din Bucuresti, sunt inca in perioada de proba (nu a trecut o luna de la angajare) si nu imi place ceea ce fac..... sau mai bine zis ... (vezi toată discuția)
Concediere...mai mult decat ciudata vendeta vendeta sant angajata la un srl la care este administrator fostul meu sot. in ianuarie 2007 imediat dupa ce a dat pe fata relatia cu actuala sotie, mi-a interzis ... (vezi toată discuția)