avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reinnoire contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reinnoire contract de inchiriere

Locuiesc intr-o locuinta sociala.De curand termenul de valabilitate a contractului de inchiriere a expirat.Datorita datoriilor de la intretinere functionarii de la spatiul locativ nu doresc a-mi prelungi contractul.Mentionez ca la chirie plata e la zi. Avem un venit net pe membrul de familie de aproximativ 200 de lei ( suntem trei membrii). Locuiesc la aceasta adresa de peste 12 ani. Cum pot sa-mi reinoiesc contractul si sa evit evacuarea din locuinta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 12 Martie 2013
Negociati si incheiati cu functionarii de la spatiul locativ angajament de plata pentru esalonarea debitului acumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces reziliere contract, evacuare anl Alexandra261010 Alexandra261010 Buna ziua, Pe scurt: Locuiesc impreuna cu logodnicul meu intr-o locuinta ANL. Am acumulat debit de 8000 lei la plata chiriei si intretinerii aferente acestei ... (vezi toată discuția)
Executare datorii intretinere adaiv adaiv Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati cu informatii. Parintii mei locuiesc intr-un apartament in chirie de la Primarie. Au acumulat o datorie mare la ... (vezi toată discuția)
Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)