avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Transport marfuri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Transport marfuri

Pentru transportul de marfuri cu autoutilitare de 3,5 tone este necesara licenta de transport?
Cel mai recent răspuns: natalia_72 , utilizator 20:01, 12 Martie 2013
AI NEVOIE DE AUTORIZATIA DE TRANSPORT PERSOANE/BUNURI IN REGIM DE TAXI SI DE AUTORIZATIA TAXI ELIBERATE DE PRIMARIE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare ii transport marfa. Gneagu Gneagu Buna ziua, Detin o duba sub 3,5 tone cu care mai fac transport marfa in jurul localitatii de domiciliu, am primit o oferta de la o firma in vederea ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Legea 129/2015 negozzio negozzio Buna, Spuneti-mi va rog referitor la legea transportatorilor , daca eu detin auto < 3,5 t inregistrata pe societatea mea si fac transport de Marfa pentru ... (vezi toată discuția)