avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia la zi

mi-am dat demisia conform articolului 79 alineatul 8 ,l-am inregistrat in registrul intrari iesiri al firmei ,l-am anuntat pe patron dar el spune ca refuza sa il semneze.Trebuie demisia la zi pentru nerespectarea contractului individual de munca semnat de el??
Prin nerespectarea contractului de munca ma refer la ore suplimentare lucrate neplatite sambete lucrate neplatite sau cmpensate prin libere,refuz de a mi se acorda concediul de odihna cerut de mine,nesemnarea de catre mine a nici unui stat de plata,neacordarea salariului., si ar mai fi....
deci am sau nu nevoie de semnatura pe demisia mea?
SINDICATUL OMENIA cu sediul in str.Blanari nr.23 se ocupa cu:
-CARTI DE MUNCA
-LOCURI DE MUNCA
-AJUTOR SOCIAL
-AJUTOR SOMAJ
-NERESPECTAREA DREPTURILOR PERSOANELOR FIZICE DE CATRE ANGAJATORI(cu trimiterea acestora in instanta)
SINDICATUL OMENIA ESTE O SOCIETATE NONPROFIT
TEL.0721781016 CATALIN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca in ultimii 2 ani am lucrat 10 luni iar 3 luni am avut contract de asigurare sociala incheiat cu Casa judeteana de ... (vezi toată discuția)
Preaviz si concediu medical adinutza adinutza Va deranjez cu o intrebare...Tatal meu in data de 8 martie a fost internat in spital. La doua zile dupa aceea (pe data de 10 martie), in unitatea in care ... (vezi toată discuția)
Contract de munca + copntract de servicii fredy86ro fredy86ro In prima jumatate a anului trecut am semnat un contract de servicii (in calitate de administrator la microintreprinderea personala) cu una din firmele grupului ... (vezi toată discuția)