avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cheltuieli pentru un TVA mai mic !
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cheltuieli pentru un TVA mai mic !

Buna seara ,ca tanar intreprinzator caut sprijinul dvs.in urmatoarea chestiune :in urma cu un an am deschis un magazin ,acum realizez ca nu mai am tva de recuperat si ma ingrijoraza viitorul.Daca achizitionez o masina,cat m-ar ajuta ?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:33, 12 Martie 2013
Depinde de valoare...
Cautati pe forumul avocat.net ca sunt o gramada de intrebari pe acest subiect..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri pfa, la care se raporteaza plafonul tva flodan flodan Buna seara. Am o mare problema asa ca as fi profund recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cat de repede posibil. As vrea sa stiu daca o suma reprezentand ... (vezi toată discuția)
Acces citire mesaj DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea ... (vezi toată discuția)
Reinvestirea a 50% din profit in cazul unei societati de tip srl d Danielabiris77@yahoo.com Danielabiris77@yahoo.com Anul trecut am infiintat o societate de tip SRL -D Conform ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)