avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere penala

buna seara din nou deci in ianuarie anul trecut mi sa stabilit o pensie alimentara pentru baiat care este student de 100 euro intrucat eu nu lucram si sa luat salariul minim pe economie din italia unde stau. Eu am trimis in fiecare luna 30 euro intrucat nu am putut mai mult deoarece nu lucrez dar baiatul a facut o plangere penala pentru abandon de familie si neplata cu rea credinta ce se poate intampla. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 23:30, 11 Martie 2013
Buna seara .
Cereti revizuirea cunantumului pensiei alimentare,functie de veniturile dvs.
Faceti o intelegere cu copilul,sau cu fosta sotie,in acest sens.Ceea ce se poate se poate intimpla ,este raspunderea penala,daca sotia sau copilul depun plangere .
Evitati situatia si cautati sa va intelegeti,ca este mai bine.
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara euro3 euro3 Buna seara in urma divortului copilul fiind minor a fost incredintat mie fostul sot a avut o perioada care mai trecea pe la copil si aducea pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara ana.avasiicii ana.avasiicii Bună seara. Neplata pensiei alimentare stabilita prin HJ definitiva și irevocabila unde se declara, la politie sau la judecătoria de care aparțin? ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva!! nikolacry nikolacry Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea ... (vezi toată discuția)