avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva!!

Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea la vremea respectiva zicea ca nu are rost sa incercam sa ne luptam pentru custodia exclusiva ,pentru ca aia e doar in cazurile speciale ,gen fapte de natura penala din partea tatalui,nu era cazul la tatal fetitei mele,am mers pe custodie comuna,cu plata din partea sa la pensie alimentara ,program de vizita si asa mai departe,tatal fetitei mele nu-si indeplineste obligatiile care si le-a asumat in timpul procesului si bine inteles nici fetita mea nu prea vrea sa mearga la el in vizita.Acum vine intrebarea din partea mea,nu a platit pensie alimentara copilului de prin iulie anul trecut,eu daca inaintez actiune in instanta ce sanse am sa obtin custodie exclusiva folosinduma de neplata pensiei alimentare/?::(
Pentru neplata pensiei alimentare cu rea credinta, timp de 3 luni, va trebui sa formulati o plangere penala impotriva fostului sot, pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie.
Buna ziua,
Pentru neplata pensiei va puteti adresa fie parchetului cu plangere penala fie instantei civile pentru obtinerea unei executari silite.
Nu incercati custodia exclusiva pentru ca nu aveti sanse.
Buna ,specific doar ca nu vreau baniii pentru pensie alimentara,intrebam daca ma pot folosi de neplata pensiei si pot sa obtin custodia exclusiva,!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2016
nikolacry, utilizator
Buna ziua,
NU!
Sansele sunt practic infime astfel cum v-au raspuns toti colegii.

Alte discuții în legătură

Drept la vizita moisealexandra moisealexandra buna ziua.. am si eu o intrebare... am o fetita de 4 ani care sta cu mine este declarata pe numele tatalui ei si ea este in custodia mea.....daca tatal ei nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara- acordul tatalui pentru calatoria minorului burlan023 burlan023 buna seara. daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva prin care domiciliul fetitei este la adresa mea mai este necesar si alte acte din partea tatalui ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters76364 ContSters76364 Buna ziua!Ma numesc Mirela si am si eu o intrebare. Daca tatal copilului meu nu arte serviciu si nu-mi plateste pensie alimentara ,ce se poate face in ... (vezi toată discuția)