avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Renuntare proces - taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Renuntare proces - taxa auto

Buna seara,

Cum pot renunta la procesul deschis pentru recuperarea taxei auto? Printr-o cerere depusa la Tribunal? Va trebui sa suport vreun cost in cazul in care decid sa renunt la proces? Taxa platita pe care vreau sa o recuperez este mai mica decat noul timbru de mediu daca decid sa vand masina, asadar as vrea sa renunt la proces. Exista o cerere standard? Rog putin ajutor.

Multumesc anticipat.

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:08, 12 Martie 2013
Renuntarea la judecata se poate face prin cerere scrisa sau verbal in fata instantei.

Daca renuntarea are loc dupa comunicarea cererii de chemare in judecata, partea adversa poate solicita obligarea dv. la cheltuieli.

Nu exista o cerere tip, formulati o cerere simpla adresata instantei, mentionati in plus fata de o cerere obisnuita, nr de dosar, termen de judecata si ce solicitati, respectiv ca instanta sa ia act de faptul ca dv renuntati la judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la judecata - circuit document Elena1313 Elena1313 Buna ziua, Bunica a deschis un proces la Judecatoria sec. 1, mentionez ca bunica are 83 de ani si sta in Pitesti. Primul termen de judecata va fii pe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)