avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Taxã abuzivã - contract cu un IFN?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Taxã abuzivã - contract cu un IFN?

Bună seara,
Am şi eu o problemă cu IFN.

Vreau să-mi fac PFA, apartamentul este luat cu credit, iar IFN îmi cere 500 RON pentru a-mi da aprobare.

Mi se pare mie sau miroase a taxă abuzivă?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 16:56, 13 Martie 2013
Verificati in contractul de credit, acolo sunt toate taxele, inclusiv pentru solicitarile dvs ulterioare.Nu cred ca este abuziva, cam toate bancile au astfel de taxe pentru servicii.

De ce nu folositi o alta adresa?

In cazul in care veti fi inregistrat fiind PFA fara acordul IFN-ului, care e riscul dvs? Cum poate sa stie IFN-ul ca ati inregistrat un PFA pe adresa respectiva? Din cate stiu eu nici registrul comertului cere acordul IFN-ului.

Sau ..... Recom a impus acest lucru pentru ca au primit si citit contractul de cumparare-vanzarea imobilui in care IFN-ul impune acordul lor pentru un PFA sa fie inregistrat pe adresa respectiva??
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp pot infiinta alt pfa dupa ce-l radiez pe cel actual Rabbit Rabbit Buna seara, Ma confrunt cu o situatie putin ciudata... Am un PFA infiintat acum un an si platesc impozit in sistem real. Am realizat ceva venituri in perioada ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit - imposibilitate emitere facturi rradulescu rradulescu Buna ziua, M-am inregistrat ca PFA la registrul comertului. Ieri am fost sa ma inregistrez fiscal si mi s-a spus de la administratia fiscala ca, daca ... (vezi toată discuția)
Pot avea si pfa si intreprindere individuala ? ghinetgeorge ghinetgeorge Am dechis in 2007 la Registrul Comertului Bacau un PFA pe care nu am avut nici o activitate, nici o declaratie de venit anuala, absolut nimic. In 2009 am ... (vezi toată discuția)