avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contractul de arendare - incheiere, conditii, parti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contractul de arendare - incheiere, conditii, parti

Buna dimineata.Am si eu o intrebare: o asociatie agricola poate sa incheie contracte de arendare a terenului cu o persoana fizica sau cu o firma?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:31, 12 Martie 2013
da
revin cu o precizare, societatea agricola este constituita conf.Lg.36/1991,prin asociere a membrilor ce detin terenuri agricole.Contractul nu este incheiat cu o persoana fizica membru al asociatiei ci cu o persoana fizica din afara si cu un SRL.
Deci se poate incheia contract de arenda/
scuze pt.insistente si multumesc anticipat.
Se poate încheia contractul atâta timp cât părţile contractului nu au nimic în comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul agricol romanescui romanescui Buna ziua , Persoanele fizice constituite intr-o societate agricola pe baza legii 36/1991 (asociere) trebuie sa plateasca impozit pe venitul agricol conform ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit al membrilor asociati in societati agricole cu personalitate juridica, cf.legii 36/1991 miclausangela miclausangela Membri societatii agricole constituite confor Legii 36/1991, primesc anual cereale, zahar, bani, dupa suprafata din asociatie si productia realizata la sfecla ... (vezi toată discuția)
Asociatii agricole Rares Fulger Rares Fulger este posibil ca terenul agricol concesionat de la primarie sa-l introduc intr-o asociatie agricola?ideea este sa fac o asociatie agricola cu cativa prieteni ... (vezi toată discuția)