avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatii agricole
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatii agricole

este posibil ca terenul agricol concesionat de la primarie sa-l introduc intr-o asociatie agricola?ideea este sa fac o asociatie agricola cu cativa prieteni care detin suprafete de teren,dupa care sa accesam fonduri nerambursabile de la UE pe diverse proiecte (sere,microferme agrozootehnice,etc)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 2 Martie 2012
Nu puteti sa-l introduceti intr-o asociatie agricole acesl teren , intrucat nu sunteti proprietar al acestuia ...

Art. 1 din Legea nr.36/1991 prevede: Proprietarii de terenuri agricole care beneficiaza de prevederile Legii fondului funciar nr. 18/1991, precum si alti proprietari de terenuri agricole pot sa-si exploateze pamintul si in forme de asociere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)
S.a. asociat in societate agricola? flaviana flaviana Poate o societate pe actiuni sa aiba calitatea de asociat intr-o societate agricola (infiintata in baza Legii nr. 36/1991) si acest lucru in baza unei cesiuni ... (vezi toată discuția)
Regimul constructiilor pe un teren extravilan cu destinatia faneata BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua! Detin un teren agricol de cca.9000mp in extravilanul unei localitati rurale, care are destinatia de faneata. As dori sa construiesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)