freeelis a scris:
Faptul ca nu ati vazut sau nu ati auzit nu inseamna ca si nu exista astfel de situatii . Teoria generala a dreptului are mai multe situatii aplicabile in speta si nu numai cele citate mai sus.
Nu se face nicio distinctie in speta este vorba de reglementare si nu de interpretare.
Nu vad unde s-a scris ca legea se interpreteaza in sensul spus de unii dintre cei care au dat raspuns.
Nu mai dati vina pe functionari statului pentru situatiile create si nereglementate in actele normative. Nu ei sunt cei care fac legea.
Ramane cum am stabilit. De aceea am si intrebat, cum este situatia in fapt, nu ce scrie la textul legii. Lucrez intr-un domeniu unde este foarte mare nevoie de aptitudinile mele si mi s-a propus sa revin cat mai repede posibil, dar fara stimulent chiar ca nu ma intereseaza. Indemnizatia este la limita superioara si daca renunt la ea vreau macar sa stiu ca nu mi-am batut joc de atatia amar de ani de contribuit (foarte) gros la bugetul scumpului nostru stat.
Ce ma sfatuiti: sa raman in CIC pana la un an sau sa risc sa raman cu ochii in soare !?