avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract prestari servicii foto video si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract prestari servicii foto video si restituire avans

Buna ziua,

am si eu o rugaminte./intrebare: am incheiat un contract de prestari servicii foto video pt un eveniment achitand si un avans. Eu doresc sa il reziliez, iar la clauzele incetarii imi scrie ca acest contract inceteaza la finalizarea evenimentului sau prin anuntarea celeilalte parti cu cel putin 60 de zile inainte de data evenimentului, dar nu se precizeaza nimic de avans(se returneaza sau se pierde). Avand in vedere ca data evenimentului este in Septembrie si eu vreau sa il anunt luna aceasta credeti ca am vreo sansa sa imi recuperez avansul?

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: mireille_is , utilizator 16:31, 14 Martie 2013
Daca nu este specificat in contract nu va poate retine avansul
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract prestari servicii Korinnna Korinnna Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: In iunie 2018 am incheiat un contract de prestari servicii pentru a ne organiza nunta in 2019,pentru inchirierea ... (vezi toată discuția)
Avans dat în 2017 unei formații, pentru a cânta la nuntă. evenimentul s-a anulat, ce șanse am să recuperez banii? Cata.ion Cata.ion Buna ziua ! Vin si eu cu o intrebare in speranta ca voi gasi o solutie. Am arvunit o formatie, din septembrie 2017, pentru un eveniment ce se va desfasura in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa rezervare apartament alex7887 alex7887 Buna ziua, Imi cer scuze daca repet intrebarea din alta rubrica (am facut tot posibilul sa gasesc un raspuns pentru problema mea). Daca am platit o suma ... (vezi toată discuția)