avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Facilitati pentru persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Facilitati pentru persoane cu handicap

buna ziua! unde ma adresez si eu pt a beneficia de legitimatie de parcare.pot obtine aceasta legiyimatie daca masina nu este pe numele meu? multumesc.

Cel mai recent răspuns: cocochannel , utilizator 07:48, 20 Martie 2013
Puteti beneficia de facilitatile L nr 448/2006 republicata ,numai daca faceti dovada ca detineti decizie/certificat de incadrare in grad de handicap si daca sunteti proprietar al autoturismului respectiv
Din cate cunosc aceasta legitimatie se obtine de la sediul Politiei Comunitare a orasului din care domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Legea 448 vasilestan vasilestan sunt pensionar militar si sunt persoana cu handicap grav in program de dializa -daca pot beneficia de scutire de impozit pe pensie (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto marianachita marianachita buna ziua am cumparat un autoturism (matiz), an constructie 2002, inmatriculata in romania, am facut cu proprietarul actele, la taxe si impozite am trecut-o ... (vezi toată discuția)