avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb de teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb de teren agricol

Buna ziua,
Stie cineva daca se poate face schimb de teren extravilan cu primaria locala si daca da cum trebuie procedat.
Cel mai recent răspuns: didi10 , utilizator 14:12, 12 Martie 2013
teoretic este posibil prin icheierea unui contract de schimb, in situatia in care Primaria detine un astfel de teren, se afla in domeniul privat al statului si este de acord. Mai intai formulati o solicitare scrisa Primariei.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire drept de proprietate CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Buna seara ! Va rog sa-mi dati o idee despre ce tip de actiune ar mai putea initia unchiul meu in urmatoarea situatie:Detine un contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)