avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CEDARE AUTORIZATIE TAXI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CEDARE AUTORIZATIE TAXI

SE POATE CEDA AUTORIZATIA TAXI DE LA PFA LA SC? INTREB DEOARECE SECONFORM O.U.G 46/2011 DA DREPTUL CA UN PFA SA AIBE ANGAJATI,IAR LEGEA TAXIMETRIEI ZICE CA SE POATE CEDA AUTORIZATIA TAXI CATRE ANGAJAT.VA ROG SA-MI RASPUNDETI CU ARTICOLE DIN LEGEA TAXIMETRIEI DACA ESTE POSIBILA CEDAREA AUTORIZATIEI IN ACEST CAZ
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
natalia_72, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 4932 am dreptul sa am angajati? adrianr adrianr Buna ziua, In anul 2004 am infiintat un PFA, care prin anul 2008 l-am schimbat in I.I. ca sa pot sa am angajati. In urma cu o luna am un control de la ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi poate angaja? banu20 banu20 Buna ziua, as dori sa intreb daca PFA cu autorizatie pentru taximetrie poate face angajari. Conform OUG 46/2011 publicata in M. OF 350/2011 eu am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Cedare licenta taxi yot yot as vrea sa stiu care sunt pasi de transmitere a unei licente taxi, ce apartine unui PFA. stiu ca exista posibilitatea cedarea acestei licente, dar nunstiu ... (vezi toată discuția)