avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Raportarea in BC
Discuție deschisă în Executare silită

Raportarea in BC

Buna ziua!
Intrabarea mea este: in cazul unui contract de credit intarziat, ajuns in evidenta unui executor pentru care se achita lunar in baza unui angajament de plata scris, cum e corect ca debitorul sa fie raportat la Biroul de Credit avand in vedere ca acesta din urma a ach lunar conform intelegerii de plata.
Eu ma aflu in aceasta situatie si din pacate dupa 1 an de plata sunt in continuare raportata la BC cu grad maxim de risc..E normal?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: DoinaDMM , utilizator 20:27, 12 Martie 2013
Creditul Dvs. a fost declarat scadent anticipat de catre banca, iar creanta Dvs. a devenit exigibila. Raportarea la BC se face de catre banca pentru intarzieri mai mari de 30 de zile si dupa 15 zile de la comunicarea notificarii de intarziere la plata.
Angajamentul de plata asumat de catre Dvs. este in cadrul dosarului executional aflat la executor. Dupa ce ve-ti achita integral creanta actuala, ve-ti continua sa figurati la BC inca 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu fara instiintare prealabila andreeab1 andreeab1 Este valida o poprire pe salariu la angajator, fara ca debitorul sa fi fost instiintat (conform contractului de credit) in legatura cu aceasta ? Contractul ... (vezi toată discuția)
Inca in biroul de credit jovi_jo jovi_jo Buna ziua,am si eu o problema cu Raiffaisen bank.Am avut o deschidere de cont pe care am achitat-o in data de 04.04.2014,saptamana trecuta am facut o cerere ... (vezi toată discuția)