avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna seara,am un proces deschis de succesiune de pe mama mea,eu am deschis procesul in anul 2010 imediat dupa decesul mamei,iar pana in prezent nu sa facut nimic actele dosarul este complet mentionez ca suntem trei frati toti majori.pe ei nu ai intereseaza sasi ceara cota eu sunt cel care suporta cheltuelele de judecata,nu stau acasa stau in chirie din 2010.Avocatul imi tot spune sa mai astept sa suspendat procesul sa repus pe rol,acum imi spune ca a perdut dosarul deci au trecut 2ani si jumate.Tatal nu vrea sa comunice si nu vrea sa imi dea partea,Va rog sa ma ajutati
S-a pronuntat instanta, aveti solutia?Verificati ce apare pe portalul instantei daca avocatul nu poate sa va lamureasca.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
avvalentina, utilizator
Daca s-a judecat la fond, inseamna ca acum, daca sunteti nemultumit de solutia pronuntata puteti face apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intervenienta intr-un proces de partaj bunuri comune care a fost suspendat theutzamea theutzamea sunt intervenienta in interes propriu intr-un proces partaj bunuri comune deoarece eu am achitat un credit cu care a fost achitat bunul (casa de locuit) care ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol a unui proces suspendat daia ileana daia ileana Buna seara. Un fost coleg de munca a deschis un proces iar din diverse motive ( unul este nestiinta) nu a urmarit cursul procesului, iar avocatul ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol elena_1234 elena_1234 Buna seara, sapt aceasta am avut termen la un proces la curtea de apel. Eu nu m-am prezentat, dar am solicitat sa se judece in lipsa. Nici cealalta parte nu ... (vezi toată discuția)