avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

daca in luna aprilie 2012 am sustinut un examen pentru un post la o unitate militara, am fost declarata ADMIS, mai pot fi angajata?care este perioada maxima pana la care pot fi angajata?de la unitate mi se spune sa astept, ca nu sunt bani.cat sa mai astept?se zvoneste ca vor sa angajeze doar 5 din cei 19 care au fost declarati ADMIS.SE POATE ASA CEVA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 13 Martie 2013
Se face anul ... prin urmare, nu vad cum sa se mai poata angaja dupa 1 an de zile de la sustinerea examenului/concursului respectiv ...Candidatii declarati admisi la concursul de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator unei functii contractuale sunt obligati sa se prezinte la post intermen de maximum 15 zile calendaristice de la data afisarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare angajare cristi_afrim cristi_afrim Intrebare ... Se poate ca sa se amane angajarea ? pe alte legi sau regulamente interioare ? SECTIUNEA a 6-a Prezentarea la post Art. 40. — (1) ... (vezi toată discuția)
Termen angajare gaby2013 gaby2013 Buna ziua ! As dori sa stiu care este termenul in care angajatorul este obligat sa incheie contractul individual de munca de la data declararii ,,admis\'\' in ... (vezi toată discuția)
Angajare lidiaflorentina lidiaflorentina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ca nu stiu cum sa procedez, am dat concurs la o institutie de stat am fost declarata admisa si in urma contestatiei, am depus ... (vezi toată discuția)